Ölümsek diyetlerle ilgilendiren diyetisyenden yüce meşruhat

– Ölümsek diyetlerle ilgilendiren diyetisyenden balaban açıklamalar

Diyet Uzmanı Davranış Ünal, cılızlaşmak üzere geçer not nebati mahlut ve hapların tansiyonu yükseltmesinin yanı sıra böbrekler ve karaciğerde tahribata amil olabileceğini söyledi

SİVAS – Diyetisyen Hattıhareket Ünal, önemsizleşmek için geçer not nebati karışım ve hapların tansiyonu yükseltmesinin beraberinde böbrekler ve karaciğerde tahribata sebep olabileceğini söyledi.

Medicana Hastanesi Diyetisyeni Fiil Ünal, zayıflama tozu, hapları ve bitkisel karışımlar kullanarak adeta ölümsek kefaret yapanlar üzere şanlı açıklamalarda bulundu. Ünal ” Zayıflama amaçlı satılan bitkisel içerikli karışımlar ve hapların kullanımı vücutta temelli hasarlara kere açabiliyor” dedi.

“Çokça olağan mevrut doğal muhtevalı karışımlar ve haplara başvuruluyor”

Diyetisyen Teamül Ünal, değersizleşmek isteyenlerin süssüz ve pop olan yollara başvurduğunu söyleyerek ” Çevremizde kesinkes kilogram problemi dinamik kişilerle karşılaşıyoruz. Bunun sebebi daraç ve muvazenesiz tagaddi, hormonlar ve genetik sebeplerde olabiliyor. Kilogram probleminin altındaki temel sebepleri halletmek adına şu anda çok pop olan ve niteliksiz gelen bir nice yola başvuruyoruz. Bunlardan biri de natürel içerikli karışımlar ve haplar. Bunların c vücutta mihman hasarlara yol açtığını biliyoruz” diye niteleyerek konuştu.

“Paketli gıdaları tüketmemeye başlayarak kilo vermemiz tür”

Evde su tüketimine dikkat ederek, paketli gıdaları tüketmemeye başlayarak, kararlı beslenip porsiyon kontrolü yaparak kilogram vermenin türlü olduğunu anlatım fail Ünal, ” Hele çevremizde kim insanlar nebati ve tabii olan ürünlerin vücutlarına kötülük vermeyeceğini düşünüyor. Hele bizim önermediğimiz nebati karışımlar, haplar ve karıştırılmış nebat çayları; kalpte çarpıntı, gerginlik yüksekliği, böbreklerde ve karaciğerde tahribata faktör olabiliyor. Tartıda düşük miktarlarda aynı zayi olduğunu görüp bahtiyar oluyorlar ancak bu aynı akarsu kaybı oluyor. Ince vadede böbrekleri yoruyor. Bunun yanında sadece organlara değil vitamin ve mineral kaybına üstelik etmen oluyor. Hakeza şeylere haysiyet etmemeliyiz. Nebati olduğu için katıksız olduğuna inanarak macerasız haline başvurmamamız gerekiyor. Evde beslenmemize dikkat ederek dahi kilo vermemiz mümkün . Akarsu tüketimin özen ederek ve paketli gıdaları tüketmemeye başlayarak kilogram vermemiz kabil.” şeklinde konuştu.

Genç kız ölümden dönmüştü

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Sivas’ta darülfünun okuyan taze kız sosyal medyadan görüp aldığı zayıflama tozu sonrası fenalaşıp hastaneye bertaraf ve adeta ölümden dönmüştü.

Share: