Dehşete düşüren cinayetin zanlısı adliyeye irsal edildi

Dehşete düşüren cinayetin zanlısı adliyeye irsal edildi

2 kişiyi öldüren 1 kişiyi üstelik yaralayan meşkûk adliyeye irsal edildi

BURSA – Bursa’da bir hobi bahçesinde “neden geldin” tartışmasında soluk aktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle tabancadan çıkan kurşunların hedefi olan 2 sevimli hayatını kaybederken, 1 birey de yaralandı. Meşkûk emniyetteki işlemlerinin arkası sıra adliyeye atıf edildi.

Fenomen, güzeşte saat 22.00 sıralarında eşkâl Osmangazi ilçesi İstanbul Yolu Soğanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye bakarak, bebe konfeksiyon işiyle uğraşan Ertan Şahbaz kendisine ilişik olan uğraşı bahçesinde arkadaşları Ercan Kortej ve Deniz K.’yı maç izlemek amacıyla davet ederek buluştu. Arkası Sıra uğraşı bahçesine Furkan G. geldi. Furkan G.’nin geldiğini gören arkadaşları “illet geldin?” deyince aralarında ağız dalaşı imdi. Tartışma bodur sürede büyümesi üstüne Furkan G. aracına anbean ruhsatsız tabancayı alarak uğraşı bahçesine hoşgörüsüz gitti. Burada bulunan Ertan Şahbaz, Ercan Kortej ve Deniz K.’yı akıllıcasına incitici açtı. Kurşunların hedefi olan Ertan Şahbaz, Ercan Meze ve Bahir K. kanlar içerisinde yerde kalırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve afiyet ekibi gönderme edildi. Olay yerine gelen ekipleri Ertan Şahbaz ve Ercan Küçümseme’a yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiğini belirledi. Deniz K. ise fenomen yerinde yapılan önceki müdahalesinin ardından Çekirge Büyüklük Hastanesi’ne kaldırıldı. Ertan Şahbaz ve Ercan Söz’ın camit bedeni müddeiumumilik incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Bahir K.’nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olayla ait harekete geçen Düzenlilik Bölüm Müdürlüğü Cinayet Seksiyon Amirliği ekipleri ise cinayetin faili olan Furkan G.’yi İstanbul’a kaçtığı sırada Yalova’da kıskıvrak yakaladı.

2 kişinin öldüğü cinayetin sebebi dehşete düşürdü

Bahir K. nida edilmediği halde gittiği hobi bahçesinde “neden geldin” sorusunu kendine yediremediği ve elan sonra aracında kâin ruhsatsız tabancayı alarak cinayeti işlediği öğrenildi.

Meşkûk Furkan G., emniyetteki işlemlerinin peşi sıra adliyeye atıf edildi.

Share: