2022 Yılının Genişlik Başarılı Bürokrat Ödülü KARAMAN’IN

6 Meyan Pazartesigünü Çankaya Belediyesi Yılmayan Güney sahnesi Maltepe’üstelik gerçekleştirilen ‘Yılın Yer Liyakatli’ Sivil Toplum ödülleri bergüzar törenine Nutuk, politika ve iş dünyasından oylumlu isimlerin armağan almak üzere katıldı.

Bürokrasi alanında yılın sunma liyakatli Bürokratı ödülünü Ülkesi ve memleketi amacıyla yapmış olduğu üstün hız ve muvaffakiyetli çalışmalardan dünya hemşehrilerinin az daha tamamının oyu ile Iş Bakanlığı Mesleksel Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Dokuz Canlı Karaman’a verilerek,Yılın Yeryüzü Başarılı Bürokratı seçildi.

Ödülünü Ankara Sivil Cemiyet Platformu Onursal Başkanı Ege Sarıtoprak ve Çorumlu Sanayici İşadamları Umumi Heyet Başkanı Taylan Darıcıoğlu tarafından takdim edildi.

Karaman konuşmasında”Beni bu ödüle layık gören tam STK temsilcilerine ve Ankara Sivil Sosyete Platformu üyelerine teşekkürname ediyorum, bu armağan tıpkısı zamanda benim artık uğraş etmem üzere tıpkısı başlangıca açar oldu, Etraflı yıllardan bu yana Devletin değişik kademelerinde bakım ettim, etmeyede devam edeceğim çokça andıran tıpkı tarihte de bakir tıpkı oluşuma giderek Türkiye genelinde cümbüş gösteren Çorumlu Bürokratlar Derneğini kurduk,

Bu Derneğimiz ile birliktehemşehrilerimiz için daha evire çevire çalışmalara imza atacağımızı de buradan sizlerle tesahup etmek istiyorum, Bizim Mottomuz “Çorum’lunun yaptığını kimse yapamaz”bildirme iyisi amacıyla, henüz iyisi için mücadeleye bitmeme” dedi.

Gecede antrparantez Mehmetçik Vakfı BaşkanıEngin Durak, Lösev Başkanı Dr. Yüksek Ezer veAnkara Zeka Vakfı başkanı Emrehan Halıcı’dahi ödüle müstahak görüldü.

Share: